Bitexen Giresunspor, mücadeleci bir takım oluşturacak
Trendyol 1. Lig takımlarından Bitexen Giresunspor'un teknik direktörü Mustafa Kaplan, yeni sezon hazırlıkları kapsamında mücadeleci bir takım oluşturacaklarını söyledi. Giresun ekibi, Bolu'da yapılan kamp çalışmalarına çift idmanlarla devam ediyor. Teknik direktör Kaplan, verimli geçen çalışmaların ardından 31 Temmuz'a kadar sürecek olan kamp sürecinde 3 hazırlık maçı yapacaklarını belirtti. Giresunspor'un hedefi, koşan, mücadele eden ve savaşan bir takım oluşturmak.
Trendyol 1. Lig takımlarından Bitexen Giresunspor'un teknik direktörü Mustafa Kaplan, mücadeleci bir takım oluşturacaklarını söyledi.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'da kamp yapan Giresun ekibi, günde çift idman yaparak çalışmalarına devam ediyor.
Teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde yapılan sabah antrenmanına koşuyla başlayan futbolcular, ısınmanın ardından teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Giresun ekibi, antrenmanı pas ve topla çalışmayla tamamladı.
Teknik direktör Kaplan, gazetecilere, çalışmalarının verimli geçtiğini söyledi. Bolu kampının 31 Temmuz'a kadar devam edeceğini aktaran Kaplan, bu sürede 3 hazırlık maçı yapacaklarını dile getirdi.
Kaplan, altyapıdan gelen ve geçen seneden kalan oyuncularla iyi bir takım oluşturmak için çaba harcadıklarını belirterek, "Koşan, mücadele eden, savaşan bir Giresunspor oluşturacağız." dedi.
Giresun ekibi, çalışmalarına akşam antrenmanıyla devam edecek.