Çavuşoğlu, Tayland Başbakanı Prayuth Çanoça Tarafından Verilen Yemeğe Katıldı
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : 2. Asya İşbirliği Diyaloğu Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun gelişi ve tokalaşma Tayland Başbakanı Prayuth Çan-oça tarafından verilen yemek Yemeğe katılanlar 2. Asya İşbirliği Diyaloğu Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Tayland Başbakanı Prayuth Çan-oça tarafından verilen yemeğe katıldı BANGKOK (AA) – Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 2. Asya İşbirliği Diyaloğu Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında Tayland Başbakanı Prayuth Çan-oça tarafından verilen yemeğe katıldı.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :
2. Asya İşbirliği Diyaloğu Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun gelişi ve tokalaşma
Tayland Başbakanı Prayuth Çan-oça tarafından verilen yemek
Yemeğe katılanlar 2. Asya İşbirliği Diyaloğu Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Tayland Başbakanı Prayuth Çan-oça tarafından verilen yemeğe katıldı
BANGKOK (AA) – Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 2. Asya İşbirliği Diyaloğu Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında Tayland Başbakanı Prayuth Çan-oça tarafından verilen yemeğe katıldı.
Tayland'ın başkenti Bangkok'ta gerçekleşen zirvenin ikinci gününde, Prayuth Çan-oça toplantıya katılan ülkelerin hükümet başkanları, dışişleri bakanları ve eşleri onuruna yemek verdi.
Royal Thai Donanma Kongre Salonu'ndaki yemeğe, Türkiye'yi temsilen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı. Çavuşoğlu, yemekte bazı ülkelerin dışişleri bakanı ile ayaküstü görüştü.
Zirve, yarın sona erecek.
Tayland'ın girişimiyle 2002'de kurulan ve bugün Bangladeş, Çin, Bahreyn, Endonezya, Filipinler, Japonya gibi 34 üyesi bulunan Asya İşbirliği Diyaloğu, üye ülkeler arasında çeşitli alanlarda karşılıklı diyalog ve işbirliğinin geliştirilmesini amaçlayan bir platform niteliğinde. Zirve, 2013'te platforma üye olan Türkiye'nin iştirak ettiği ilk zirve olması bakımından önem taşıyor.