CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut: ÖSYM Sınav Ücretlerine Yüzde 165 Zam Yapıldı
Son Güncelleme:
CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, ÖSYM'nin sınav ücretlerine yapılan yüzde 165 zamı eleştirerek, YKS 2024'te 3 oturum için alınacak ücretin 800 TL'yi aşacağını belirtti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, " ÖSYM'nin sınavlarına girmek de lüks oldu. Memura yüzde 49,25 zammı reva görenler ÖSYM sınav ücretlerine yüzde 165 zam yaptı. YKS 2024'te, 3 oturum için alınacak ücret 800 TL'yi aşacak" dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, X hesabından yaptığı paylaşımda artan artan ÖSYM ücretlerine tepki gösterdi.
Bulut'un paylaşımı şöyle:
"ÖSYM'nin sınavlarına girmek de lüks oldu. Memura yüzde 49,25 zammı reva görenler ÖSYM sınav ücretlerine yüzde 165 zam yaptı. YKS 2024'te, 3 oturum için alınacak ücret 800 TL'yi aşacak!"
Kaynak: ANKA