Çorlu Gençlerbirliği Spor Kulüp Başkanı Yılmaz Açıklaması

Son Güncelleme:

"Ara transferde 8 futbolcuyu kulübümüze kazandırdık"

Çorlu Gençlerbirliği Spor Kulüp Başkanı Murat Yılmaz, "Ara transferde 8 futbolcuyu kulübümüze kazandırdık" dedi.


Yılmaz, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, ara transferde Türkiye'nin değişik bölgelerinden toplam 8 futbolcu transfer ederek takımlarını güçlendirdiklerini söyledi.


Artık daha güçlü bir takım olduklarını belirten Yılmaz, şöyle konuştu:


"Çorlu Gençlerbirliği Spor, eldeki kısıtlı bütçe ve imkanlarla yine de iyi bir durumda. Tekirdağ Süper Amatör Küme'de iddialıyız. Kulübümüz, yönetici arkadaşlarımızın destek ve imkanlarıyla ayakta duruyor. Bölgede, spora siyaseti karıştırmadan sadece futbol odaklı hareket eden bir kulübüz. Ara transferde 8 futbolcuyu kulübümüze kazandırdık. Artık daha da güçlendik."


Yılmaz, yeni transferlerle takımın eksiğinin kalmadığını, Erdek, Mutratlı, Gebze, Kuştepe, cizre ve Pozantı'dan futbolcu aldıklarını kaydetti. - Tekirdağ

Kaynak: AA