Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna'ya Gitti

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyinin dördüncü toplantısı vesilesiyle Ukrayna'nın başkenti Kiev'e gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye- Ukrayna Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin (YDSK) dördüncü toplantısı vesilesiyle Ukrayna'nın başkenti Kiev'e geldi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan özel uçak "TUR", Kiev Uluslararası Havalimanı'na saat 12.10'da indi.


Erdoğan'ı, Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel, eşi Ave Brigader ve Ukrayna Dışişleri Bakanlığı protokol yetkilileri karşıladı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de Kiev'e geldi.

Kaynak: AA