Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Gebze'de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze'de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.
Çamlık Parkı'nda gerçekleştirilen programda konuşan Karaosmanoğlu, İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşına gelişmiş ülkeler ses çıkarmazken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın adeta mazlumların sesi olduğunu söyledi.
Türkiye'nin AK Parti iktidarında büyük hizmetlere kavuştuğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, "Bu gelişim devam ediyor. 10 Ağustos'ta yeni bir sıçrama hamlesini yeni bir değişim hamlesini birlikte yapacağız. İnanıyorum ki milletin adamı, adam gibi adam, millet tarafından seçilecektir. Önemli olan sandığa gitmektir. Sandığa sahip çıkacağız" diye konuştu.
Karaosmanoğlu'na Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker eşlik etti. - Kocaeli