Cumhurbaşkanı Uçaktan İndi, Elektrikler Kesildi

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ziyaretini tamamlayıp yurda döndü.

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ziyaretini tamamlayıp yurda döndü. Cumhurbaşkanı ve heyetini taşıyan "TC TUR" uçağı yoğun kar yağışı altında Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'ne yanaştı. Bu sırada görevliler kar birikmemesi için yoğun çaba harcadı.


Uçaktan inen Cumhurbaşkanı'nın son dakikada basın açıklaması yapacağı duyuruldu. Devlet Konukevi basın toplantı odasında hazırlıklar yapılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da Suudi Arabistan ziyaretinde yaşamını yitiren Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya'nın aynı uçakla getirilen cenazesinin indirilip cenaze arabaya konulmasına eşlik etti. Bu sırada, Devlet Konukevi içinde elektrikler kesildi. Yaklaşık 2 dakika süren elektrik kesintisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan Konukevi'ne giriş yaptığı sırada giderildi.


Erdoğan, basın toplantısının ardından İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da bulunduğu kalabalık bir heyetle özel bir odaya geçti.


Erdoğan, bir süre havalimanında dinlendikten sonra, Üsküdar Kısıklı'daki evine geçti. - İstanbul

Kaynak: DHA