DDA Yöneticilerinden Kılıçdaroğlu'na Ziyaret

Son Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, çeşitli örgütlerden oluşan Denge ve Denetleme Ağı yöneticileriyle buluştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli örgütlerden oluşan Denge ve Denetleme Ağı (DDA) yöneticileriyle bir araya geldi.


CHP'den yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, Engelli İnsan Hakları Derneği, Yeni Anayasa Girişimi, Özgürlüğünden Yoksun Gençlerle Dayanışma Derneği, Kafkas Dernekleri Federasyonu, Gündem Çocuk Derneği, Kaos GL, Marmara Grubu Vakfı AB ve İnsan Hakları Platformu, Denge ve Denetleme Ağı İzleme Grubu, İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği, Yaşasın Gençlik Derneği, Türkiye Gençlik Federasyonu, Türk Kadınlar Birliğinin temsilcileri ve bu örgütlerin oluşturduğu Denge ve Denetleme Ağı İzleme Grubunun çeşitli birimlerindeki yöneticileri ile parti genel merkezinde görüştü.


Denge ve Denetleme Ağı temsilcileri görüşmede, Kılıçdaroğlu'na ağın yapılanması ve çalışmalarıyla ilgili bir rapor sunarak görüşlerini açıkladı, Kılıçdaroğlu da konuklarının sorularını yanıtladı.


Görüşmeye, CHP'nin TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyesi milletvekilleri Süheyl Batum, Rıza Türmen ve Atilla Kart da  katıldı. - Ankara

Kaynak: AA