Denizli'de evinde ölü bulunan kadının cenazesi otopsiye gönderildi

Son Güncelleme:

Denizli'nin Çivril ilçesinde yalnız yaşayan 56 yaşındaki emekli öğretmen Pembe Aykut'un evinde ölü bulunması üzerine cenazesi otopsi için Denizli Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Aykut'un komşuları, haber alamayınca eve gelerek durumu fark etti ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekibi, Aykut'un yaşamını yitirdiğini belirledi ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılması için cenaze gönderildi.

Denizli'nin Çivril ilçesinde evinde ölü bulunan kadının cenazesi otopsiye gönderildi.

Saray Mahallesi 2. Sokak'taki evinde yalnız yaşayan 56 yaşındaki emekli öğretmen Pembe Aykut'tan haber alamayan komşuları, kontrol etmek için eve geldi.

Aykut'un evde hareketsiz yattığını gören komşuları, sağlık ekiplerinden yardım istedi.

İhbar üzerine eve gelen sağlık ekibi, Aykut'un yaşamını yitirdiğini belirledi.

Aykut'un cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Denizli Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak: AA