Dha Yurt - Kapıkule'ye Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdı
Dolu yağışı nedeniyle bir çok aracın camı kırıldıEDİRNE'de Kapıkule Sınır Kapısı ve çevresinde etkili olan dolu yağışı günlük yaşamı adeta felç etti.
Dolu yağışı nedeniyle bir çok aracın camı kırıldı
EDİRNE'de Kapıkule Sınır Kapısı ve çevresinde etkili olan dolu yağışı günlük yaşamı adeta felç etti. Ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı nedeniyle bir çok aracın camı kırıldı.
Edirne'de hava sıcaklığının 35 derecelerden yaklaşık 10 derece düşmesinin ardından sağanak yağış ve dolu yağışı Bulgaristan sınırındaki Kapıkule Sınır Kapısı'nda etkili oldu. Günlük yaşamı adeta felç eden fırtına ve dolu yağışı nedeniyle araçlar zarar gördü, bir çoğunun camları kırıldı. Edirne Belediye Başkanlığı kentteki hoparlörlerden Edirne ve Kırklareli'nde şiddetli yağış beklendiğini ve vatandaşların sel baskınlarına karşı dikkatli olması gerektiğini duyurdu.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
(Cep telefonu görüntüleri)
-Dolu yağışı ve fırtına
-Yollarda biriken yağmur suları
- Yağan dolu
-Genel görüntüler
Haber-Kamera: EDİRNE,-
NOT : EK GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK
=================================================