Dursunbey Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nde Yönetim Yenilendi
Dursunbey Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Kongresi Yapıldı. Seçimlere Tek Listeyle Gidilen Kongrede Yusuf Er Başkan Seçildi.
Dursunbey Motorlu Taşıyıcılar kooperatifi olağan kongresi yapıldı. Seçimlere tek listeyle gidilen kongrede Yusuf Er başkan seçildi.
Kooperatif binasıhnda gerçekleşen kongrede 122 üyeden 97'si oy kullandı. Oyların tamamı geçerli sayılırken, Dursunbey Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin yeni yönetim kurulu başkanı Yusuf Er, üyelere teşekkür etti. Yusuf Er'in başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda, Vedat Deniz (başkan yardımcısı), Niyazi Küçük (muhasip) ile üyeler Ali Demircan, Erhan Ada, Ali Gezer ve Mevlüt Kuru yer aldılar. Kooperatifin eski başkanı Nihat Toros, her geçiş döneminde bazı sıkıntıların yaşanabileceğini, hükümetin sorunlarını çözeceğine inandıklarını, yasalar uygulandığı takdirde sıkıntılarının daha da hafifleyeceğini ifade etti. Yeni seçilen başkan ve yönetimini kutlayan Toros, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
(YU-MŞ)
14.06.2007 14:24 TSİ