Ebru Gündeş Kendisine 'Estetikli' Diyenlere Meydan Okudu

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Kıbrıs'ta konser veren ünlü sanatçı çıkışta, "Örümcek ağı yöntemiyle estetik yaptırdınız mı?" sorusuna "Botoks dışında bir şey yok, Bunu ispat da ederim." dedi.

Kıbrıs'ta sahneye çıkan şarkıcı Ebru Gündeş 2,5 saat sahnede kaldı. Gündeş, hakkında çıkan estetik yaptırdığı yönündeki iddialarla ilgili de konuştu.

"HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAĞIM"

Konuyla ilgili ilk kez konuşan ünlü sanatçı, şunları söyledi: "Hakkımda çıkan asılsız haberlere yanıt vermiyorum ama hem çok merak edildiği, hem de ben yaptım diye gidip aynısını uygulatanlar olduğu için konuşmak istedim. Bu tür haberlerle ilgili hukuki yollara başvuruyorum."

"BOTOKS DIŞINDA BİR ŞEY YOK"

"Örümcek ağı yöntemiyle estetik yaptırdınız mı?" sorusuna "Yüzüme botoks dışında hiçbir şey yaptırmadım. Fakat asla estetiğe karşı değilim tam tersi eninde sonunda yaptıracağım zamanlar gelecek ve tabii ki yaptıracağım. O zamanlarda da hiç gocunmadan bunu söyleyebilirim. Estetik yaptırmadığımı ispat edebilirim ama yaptırmadığım halde 'Yaptırdı' diyenler ne söyleyecek, çok merak ediyorum." dedi.


Kaynak: Haberler.Com