Erzurum'da tuhaf olay! Mahalleli şokta: Merdivenler bir gecede kayboldu
Son Güncelleme:
Erzurum'da uzun zamandır kullanılmayan eski bir binanın merdiveninin girişi ve korkulukları bir gecede ortadan kayboldu. Mahalle sakinleri de kaybolan merdiven ile demirleri hırsızların çaldığını düşünüyor.
Erzurum'un Yakutiye ilçesi Kazım Karabekir Paşa Mahallesi'nde sahipleri tarafından terk edilen bir binanın merdiveni bir gecede kayboldu. Mahalleli, sabah evlerinden çıktığında bir gün önce yerinde duran merdivenin giriş kısmının betonuyla birlikte kaybolduğunu fark etti. Girişi kaybolan merdivenin havada duran halini gören vatandaşlar büyük bir şaşkınlık yaşadı.
MAHALLE HALKI ÇALINDIĞINI DÜŞÜNÜYOR
Merdiven korkuluklarının ve giriş kısmının hırsızlar tarafından çalındığını iddia eden mahalle halkı, durumu polise bildirdi. Polis konuyla ilgili inceleme başlatırken, vatandaşlar, tehlike oluşturduğunu ifade ettikleri merdivenin onarılması veya yıkılmasını bekliyor.
İşte görenleri şaşırtan o tablo;