Felipe Melo'da Transfer Oyunu

Son Güncelleme:

Galatasaray'da 1 yılı kalan ve sözleşmesini uzatmak isteyen Melo'nun menajerlerinin Inter'in hocası Mancini'ye Brezilyalı futbolcuyu önerdikleri ortaya çıktı.

Galatasaray'da isyan bayrağı açan ve bir yıl kalan sözleşmesini uzatmak için Inter'i koz olarak kullanan Felipe Melo'da gerçek ortaya çıktı.

"MELO SİZİNLE ÇALIŞMAK İSTİYOR"

3.1 milyon euroluk garanti paranın yanısıra, maç başı ücreti olarak da 25 bin euro alan 31 yaşındaki futbolcunun menajerlerinin, Galatasaray'dan eski hocası Roberto Mancini ile temas kurarak, "Melo sizinle çalışmak istiyor. Futbolunun en verimli ve bu olgunluk döneniminde Inter'e çok faydalı olacak" dedikleri belirtildi.

İKİ İSİM OLMAZSA MELO

İtalyan ekibinin ise, Melo'yu ancak alternatif olarak düşünebilecekleri yanıtını verdiği kaydedildi. Inter'in orta saha için ilk olarak eski futbolcusu PSG'li Thiago Motta ismi üzerinde yoğunlaştığı vurgulandı. İtalyanların bunun yanında bir de Kolombiyalı futbolcu ile temasta olduğu ve Melo'nun menajerlerine, "Eğer bu iki futbolcu olmazsa Melo'yu o zaman düşünebiliriz" yanıtını verdikleri öğrenildi.

KONTRAT SORUNU

Öte yandan Sambacının menajerleri İstanbul'a gelerek Galatasaray'la ikinci tur görüşmelere başlayacak. Sarı-kırmızılıların 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Melo'yla ancak bir yıl daha kontrata sıcak baktıkları ancak Melo'nun toplam 4 yıl isteyerek sorun yarattığı ileri sürüldü.