Fenerbahçe Tribün Lideri Sefa Kalya'nın Ölmeden Önceki Son Görüntüleri

Son Güncelleme:

Fenerbahçe taraftar gurubu Genç Fenerbahçeliler'in lideri Sefa Kalya'nın ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

Fenerbahçe taraftar gurubu Genç Fenerbahçeliler'in lideri Sefa Kalya, Taksim'de bulunan bir otelde ölü bulundu. Kalya'nın ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından belli olacak. Kalya'nın otele tek ve arkadaşlarıyla giriş görüntüleri ise ortaya çıktı.

YARALANMA VEYA DARP İZİ YOK

Habertürk'ün haberine göre; Taksim Meşrutiyet Caddesi'ndeki Peak Otel'e önceki akşam gelen Kalya, odasına çıktı. En son görevlilerden ayran istediği öğrenilen Kalya, ayran götüren görevliye kapıyı açmadı. Bunun üzerine içeri girildiğinde Kalya'nın cesediyle karşılaşıldı. Otel görevlilerinin polise haber vermesinin ardından olay yerine giden polis ekipleri yaptıkları incemede, ceset üzerinde herhangi bir darp yada yaralanma izinin bulunmadığı tespit edildi. Kalya'nın cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kalya'nın otele tek giriş ve arkadaşlarıyla girişlerinin bulunduğu görüntülere ise Gazete Habertürk ulaştı. Görüntülerden birinde, Kalya'nın odasının bulunduğu koridorda saat 19.05'de 3 arkadaşıyla birlikte odaya girerken görülüyor. İkinci görüntüde Kalya'nın 20.42'de bu kez de tek başına odaya girdiği görülüyor. Başka bir görüntüde ise iki kişi, Kalya'nın odasına geliyor. Kapıyı çalıyorlar daha sonra da içeri girdikleri görülüyor.