Flash TV'nin Haber Spikeri Ekrana Ekmekle Çıktı

Son Güncelleme:

Flash TV'nin gece haberlerini sunan Gökhan Taşer, ekmek almak için dışarı çıkan ve hayatını kaybeden Berkin Elvan için ekrana ekmekle çıktı.

Flash TV'de gece yayınlanan Gece Hattı haber programının sunucusu Gökhan Taşer, İstanbul'da Gezi Parkı olayları sırasında Okmeydanı'nda başına isabet eden gaz fişeği nedeniyle hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın öldürülmesini protesto etmek için ekrana ekmekle çıktı.

TÜM YURT TEPKİ GÖSTERDİ

Gezi olayları sırasında ekmek almak için evden çıkan ve Okmeydanı'nda yaşanan olaylar esnasında başına gaz fişeği isabet eden Berkin Elvan, 269 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Berkin Elvan'ın yaşamını yitirmesi tüm yurdu yasa boğarken tepkiler de çığ gibi büyüdü. Gülben Ergen programını sunmakta zorlanırken Esra Erol, Berkin Elvan ile programını açtı ve üzüntüsünü dile getirdi. Siyasilerin de büyük tepki gösterdiği Elvan'ın ölümüne bir tepki de Flash TV'nin gece haberlerini sunan Gökhan Taşer'den geldi.

PROGRAMA EKMEKLE ÇIKTI

Taşer, programı Gece Hattı'na tüm yurtta simge haline gelen ekmekle çıktı ve Berkin Elvan'ın ölümü için üzüntüsünü dile getirip hislerinden bahsetti.

"TÜRKİYE KİME KIZACAĞINI BİLMİYOR"

Gökhan Taşer, "Üzgünüz çünkü 15 yaşındaki Berkin'i kaybettik. Yurdun 4 tarafında eylemler vardı. Ölüme direndi ancak olmadı. Gaz fişeğiyle yaralandığında 14 yaşındaydı. Hastanede doğum günü kutlandı, hatta yaşama döner diye doğum günü kutlanmadı. Eskiden çocuklar ekmek almaya gönderildiğinde aileler ekmeğin köşesini yedi diye kızarlardı. Ama şimdi ekmek almaya gönderilen çocuk yok. Şimdi Türkiye, kime kızacağını bilemiyor." dedi.

"SİYASİLER ESİP GÜRLÜYOR AMA BERKİN BUNLARDAN HABERSİZ"

Taşer, "Berkin için sokağa döküldü Türkiye. Yurdun her tarafında insanlar ekmek aldılar ve ben Berkin'im diye bağırdılar. İşte o ekmek, Berkin'i anlatıyor. Şimdi yine birçok insan Berkin'in ölümü için sokakta. Boğazım düğümleniyor konuşurken, çünkü ailesinin ve onun arkadaşlarının hissettiklerini bir şekilde hissediyor insan. Gezi olayları sırasında şu ana kadar yitirdiğimiz evlat sayısı 7'ye çıktı. Şimdi Berkin'in ölümü konuşulurken gözler siyasete döndü. Mitinglerde yine esip gürlüyor liderler. Ama Berkin bunların hepsinden habersiz ve artık son uykusunda." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com