Genelkurmay Başkanı Akar Siirt'te

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Genelkurmay Başkanı Akar Siirt'te Ziyaretlerde bulunan Akar ile esnaf arasında esprili bir diyalog yaşandıSİİRT - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki kuvvet komutanlarıyla beraber geldiği Siirt'te esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Genelkurmay Başkanı Akar Siirt'te

Ziyaretlerde bulunan Akar ile esnaf arasında esprili bir diyalog yaşandı


SİİRT - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki kuvvet komutanlarıyla beraber geldiği Siirt'te esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Bölgedeki birlikleri denetlemede bulunmak üzere Siirt'e gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanları ve Vali Mustafa Tutulmaz ile birlikte, Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Esnaflarla tek tek tokalaşan Orgeneral Akar ve beraberindekiler daha sonra Fatih Çarşısı'nda Siirt ürünleri satan bir iş yerine girdi. Siirt tiftik battaniyesi satan esnaf, üzerinde Türk bayrağı, Osmanlı arması ve Fenerbahçe logosu yer alan tiftik battaniyelerini Orgeneral Akar'a gösterdi. Orgeneral Akar da esnafa, "Neden Beşiktaş logosu olan battaniye yok?" diye espri yaptı.

Akar ve beraberindekiler daha sonra Siirt Valiliğine geçti. Valilik girişindeki şeref defterini imzalayan Akar, daha sonra kuvvet komutanlarıyla fotoğraf çektirdikten sonra valilik makamına geçti.

Kaynak: İHA