Gürcistan'a Kaçarken Yakalanan Ünlü Ceo Adliyeye Sevk Edildi

Son Güncelleme:

Gürcistan'a kaçarken yakalanan ünlü CEO adliyeye sevk edildi Çiftlik Bank Benzeri Kuruluşun CEO'su yakalandığı Hopa'da Adliyeye sevk edildiARTVİN - İzmir'de, Çiftlik Bank benzeri bir yapılanma oluşturup, kurduğu şirket aracılığı ile 4 binden fazla kişiden 60 milyon TL topladığı...

Gürcistan'a kaçarken yakalanan ünlü CEO adliyeye sevk edildi

Çiftlik Bank Benzeri Kuruluşun CEO'su yakalandığı Hopa'da Adliyeye sevk edildi


ARTVİN - İzmir'de, Çiftlik Bank benzeri bir yapılanma oluşturup, kurduğu şirket aracılığı ile 4 binden fazla kişiden 60 milyon TL topladığı iddiasıyla hesaplarına bloke konulan şirketin aranan CEO'su Tamer Budak, Artvin'in Hopa İlçesi'nde bulunan bir otelde, Hopa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri tarafından sahte kimlikle yakalandı.

Çiftlik Bank bir şirket olduğu gerekçesiyle hesaplarına bloke konulan ve hakkında tutuklama kararı çıkartılan Fons şirketler gurubu CEO'su Tamer Budak Artvin'in Hopa İlçesi'nde kaldığı otelde üzerinde sahte kimlikle yakalandı. Hopa İlçe Emniyet Müdürlüğübe gelen ihbarı değerlendiren Asayiş Şube ekipleri Budak'ı kaldığı otelde kıskıvrak yakaladı. Budak'ın 2 adet banka kartına, bilgisayarına, hardiscine ve flaş belleklerine el konuldu. Hopa İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan Budak daha sonra Hopa Adliyesine sevk edildi.

Budak'ın yakalanamaması halinde sahte kimlikle Sarp Sınır Kapısı'ndan geçerek Gürcistan'a oradan da Ermenistan'a geçeceği iddia edildi.

Kaynak: İHA