Haftaya Konserle Başlayın
İzmir Devlet Opera ve Balesi, Bugün ve Yarın Saat 20.00'de Yeni Yıl Konseri'ni Gerçekleştirecek.
İzmir Devlet Opera ve Balesi, bugün ve yarın saat 20.00’de Yeni Yıl Konseri’ni gerçekleştirecek.
Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sunulacak olan Yeni Yıl Konseri, bu kez de çeşitli opera, operet ve müzikal aryalarından oluşuyor.
Konuk olacak
Konuk Şef Emin Güven Yaşlıçam yönetiminde ve İZDOB Orkestrası eşliğinde gerçekleştirilecek olan Yeni Yıl Konseri’ne; Ankara ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi solistleri de konuk olarak katılıyor.
Aryalar var
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden soprano Perihan Nayır, Ankara Devlet Opera ve Balesi’nden tenorlar Murat Karahan ve Ayhan Uştuk, bas Tuncay Kurtoğlu ile İzmir Devlet Opera ve Balesi solistlerinden soprano Derya Kırcalı ve bariton Gökhan Koç solist olarak sahneye çıkacak.
Yeni Yıl Konseri’nde; Strauss, Puccini, Verdi, Mascagni, Gounod, Çaykovski, Bizet, Gershwin, Dallo ve Curtis’nin çeşitli eserlerinden aryalar ve düetler seslendirilecek.