Halk Oyunları Yarışmasında Bayılan Kız Öğrenci Korkuttu

Son Güncelleme:

Kars'ta, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Halk Oyunları Grup Finali' yarışmalarında baygınlık geçiren 17 yaşındaki Fatma Özsulak korkuttu.

Kars'ta, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Halk Oyunları Grup Finali' yarışmalarında baygınlık geçiren 17 yaşındaki Fatma Özsulak korkuttu.


Kars Valiliği Spor Salonunda düzenlenen Halk Oyunları Grup Finali yarışmaları saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşı'nın okunduğu sırada sahnede toplu hale bulunan öğrencilerden Iğdır Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu Fatma Özsulak, bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Orada bekleyen ambulansla hastaneye kaldırılan Özsulak'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.


Daha sonra başlayan gösterilerde Gümüşhane, Erzincan, Erzurum, Kars, Iğdır, Ağrı, İstanbul, İzmir ve Bayburt'tan gelen yarışmacılar 'Geleneksel' (düzenlemesiz) dalda yarıştı. Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorisindeki yarışmalara 400 öğrenci katıldı. Yarışmaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Yücel Yücel, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş izledi. Yarışmada dereceye giren ekipler Türkiye finalinde yarışacak. - Kars

Kaynak: DHA