Hentbol Erkekler Süper Ligi

Son Güncelleme:

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde Şampiyonluk Hesapları Yapan Yenişehir Belediyespor, Çankaya Belediyespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde şampiyonluk hesapları yapan Yenişehir Belediyespor, Çankaya Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.


Yenişehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Ericek, kaybetmeye alışık olmadıklarını ve Polis Akademisi maçının bir kaza olduğunu belirterek, kaybedilen puanların telafisini yapacaklarını kaydetti. Başkan Ericek, "Polis Akademisi maçı da bunlardan biriydi. Takım olarak çok kötü oynadık. Ama son 6 dakikaya kadar 5 sayı farkla gerideydik ve son dakikalarda beraberliği yakaladık. En azından 1 puan alarak hedefimizden uzaklaşmamış olduk" dedi.


Önlerinde zor maç kalmadığını söyleyen Başkan Ericek, sadece Beşiktaş'la deplasmanda oynayacaklarını belirtti. Bu hafta kendi sahalarında Çankaya Belediyesi ile karşılaşacaklarını hatırlatan Başkan Ericek, "Bu maçı alarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ayrıca, rakiplerimiz bize karşı daha fazla motive olmaya çalışıyorlar. Onlar da Avrupa kupalarını düşünüyorlar. Biz de şampiyonluğa oynuyoruz ve daha fazla puan kaybetmememiz lazım" diye konuştu.


Geçen yıl daha başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Başkan Ericek, "Sezon başında şampiyonluğa oynayacak bir kadro yaptık. Ama bazen istediğiniz olmuyor. Bazı maçlarda basit hatalar yaparak puanlar kaybettik. Buna rağmen şampiyonluk iddiamız hala sürüyor ve şampiyon olacağımıza inanıyorum. Takımda sakatlıkları bulunan Şaşa ve Hüseyin'i Çankaya maçına yetiştirebilmek için çalışıyoruz. Şaşa ve Hüseyin takım için önemli oyuncular" şeklinde konuştu.


(HK-MT-KÇ-S)

Kaynak: İHA