İHD'den Hakikatleri Araştırma Yüzleşme ve Adalet Yaz Okulu

Son Güncelleme:

İHD Diyarbakır Şubesi, 30 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında 'Hakikatleri Araştırma Yüzleşme ve Adalet' temalı eğitim çalışmaları düzenleyecek.

İnsan Hakları Derneği (İHD) Diyarbakır Şubesi tarafından 2012 yılında kurulan ve her yıl çeşitli periyotlarda eğitim çalışmaları düzenleyen İnsan Hakları Akademisi Diyarbakır Birimi, yaz dönemi eğitim çalışmalarına başladı.

30 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında 'Hakikatleri Araştırma Yüzleşme ve Adalet' temalı bir eğitim çalışması düzenleyecek olan birim, eğitim programı kapsamında seminerler, tartışma oturumları, kurum ziyaretleri, grup çalışmalarına yer verecek.

Katılımcıların herkese açık başvuru ile belirlendiği eğitim çalışmalarına, son başvuru tarihi 25 Ağustos. 30 kişi ile sınırlı tutulan eğitim çalışmalarına katılım ise ücretsiz olacak.

Kaynak: Temsilci