İki gence mezar olmuştu: Otomobilin sürücüsü alkollü çıktı!

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Hatay'ın İskenderun ilçesinde kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarparak takla attı. Kazada 23 yaşındaki Bestami Keleş ve 19 yaşındaki Sudenaz Menekşe öldü, 3 kişi ise yaralandı. M.E.C.'nin ise alkollü olduğu ortaya çıktı.

Hatay'ın İskenderun ilçesi Dumlupınar Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi'nde yaşanan kazada M.E.C. idaresindeki 31 BAR 719 plakalı Fiat marka otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesiyle bariyerlere çarparak takla atmış, hurdaya dönen otomobilde 23 yaşındaki Bestami Keleş ile 19 yaşındaki Sudenaz Menekşe ölmüş ve 3 kişi yaralanmıştı. 

ALKOLLÜYKEN DİREKSİYONA GEÇTİ

Yaralıların tedavisi sürerken takla atarak 2 gence mezar olan otomobilin sürücüsü M.E.C.'nin hastanedeki kontrollerde alkollü olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan, kaza öncesi genç grubun Arsuz sahilinde birlikte alkol tükettiği ve ardından araçla gezmeye çıktığı öğrenildi.

Kaynak: İHA