İlköğretim Haftası Etkinlikleri
Mersin'in Erdemli İlçesi Kaymakamı İsmail Demirhan, Herkesin Eğitime Katılması ve Destek Vermesi Gerektiğini Söyledi.
Mersin'in Erdemli İlçesi Kaymakamı İsmail Demirhan, herkesin eğitime katılması ve destek vermesi gerektiğini söyledi.
Akdeniz İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen İlköğretim Haftası etkinliğinde konuşan Kaymakam Demirhan, Atatürk'ten günümüze gelen eğitim heyecanının her yıl coşkuyla yaşandığını belirterek, "İlçemizde eğitim alt yapısını oluşturmak ve iyileştirmek, üzerimize düşen en önemli görevdir. Eğitim sürecinde bütün kurum ve kuruluşlarımıza yine önemli görevler düşmektedir" dedi.
Eğitime herkesin katılması gerektiğini ifade eden Demirhan, "Türk milleti için eğitimin ayrı bir değeri vardır. Herkesin eğitime katılmasını ve destek vermesini istiyoruz" diye konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Doğru da, eğitimin vazgeçilmez bir mücadele olduğunu belirterek, ilçede yeni eğitim-öğretim sezonunda 79 okulda 24 bin 750 öğrencinin eğitim göreceğini kaydetti.
Kutlama programı sonunda öğrenciler, izleyenlere bir de dans gösterisi sundu.
(Oİ-MT-MT-Y)
17.09.2007 13:01 TSİ