İran'dan Türk Medyasına Şok Suçlama

Son Güncelleme:

Paris'te PKK'lı 3 kadının öldürülmesinin arkasında İran'ın olabileceği haberlerine Tahran'dan sert tepki geldi.

Paris'te PKK'lı 3 kadının öldürülmesinin arkasında İran'ın olabileceği haberlerine Tahran'dan sert tepki geldi. İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ramin Mihmanperest, Paris'teki suikastin İran tarafından gerçekleştirildiği yolundaki iddiaları reddederek, " Türkiye'de bazı Siyonist yanlısı medya Tahran ve Ankara arasındaki ilişkileri bozmaya çalışıyor" dedi.


Haberin yer aldığı Türk gazete ve televizyon kanallarını "Siyonist lobiye yakın olmakla" suçlayan Mihmanperest, şöyle konuştu:


"Türkiye'deki Siyonist yanlısı medya yıllardır Türk medyasına kötümserlik aşılamaya çalışıyor, fakat iki ülke halkları ve hükümetleri arasındaki sıkı bağları bugüne kadar bozmayı başaramadı."

Kaynak: DHA