IŞİD Lideri Bağdadi, İsrail'i Tehdit Etti

Son Güncelleme:

Terör örgütü IŞİD'in lideri Bağdadi'nin Batı'yı tehdit ettiği ve İsrail'e yönelik saldırı çağrısı yaptığı yeni bir mesajı yayınlandı.

Terör örgütü IŞİD'in lideri Ebu Bekir el-Bağdadi'nin yeni bir mesajı yayınlandı. Mesajında İsrail'e yönelik saldırı çağrısında bulunuyor ve Rusya'nın saldırılarının IŞİD'i zayıflatmadığının altını çiziyor.

"FİLİSTİN'İ BİR AN OLSUN UNUTMADIK"

"Yahudiler, Filistin'i unuttuğumuzu düşünüyor. Hiç de öyle değil. Filistin'i bir an için olsun unutmadık. Allah'ın yardımıyla da unutmayacağız. Cihatçı savaşın önderleri, sizi beklemediğiniz bir anda kuşatacak. Her gün hedefimize daha çok yaklaşıyoruz."

El-Bağdadi'nin tehditleri, Irak ordusuna ait birlikler IŞİD'e Ramadi'de saldırırken ve cihatçı teröristler geri çekilirken geldi.

"RUSYA'NIN SALDIRILARI IŞİD'İ ZAYIFLATMADI"

Jerusalem Post gazetesine göre El-Bağdadi, Rusya'nın düzenlediği hava saldırıların IŞİD'i zayıflattığını da kabul etmedi.

El-Bağdadi, "Allah'a inanların zafer kazanacağından emin olun ve sözde devletimizde işlerin yolunda gittiğini sizlere bildirmek istiyorum. Savaş daha da şiddetlendikçe hem daha da katışıksız bir hal alıyor hem de daha da zorlaşıyor." dedi.

Kaynak: ibitimes.com, Marcy Kreiter.