İsrail'in Gazze'ye Saldırıları

Son Güncelleme:

AK Parti Bingöl İl Başkanı Coşkun, İsrail’in Gazze'ye yönelik başlattığı saldırıların insanlık dışı olduğunu ve saldırıların biran önce durdurulması gerektiğini bildirdi.

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yusuf Coşkun, İsrail'in Gazze'ye yönelik başlattığı saldırıların insanlık dışı olduğunu ve saldırıların biran önce durdurulması gerektiğini bildirdi.


Coşkun, yaptığı açıklamada, saldırıların insanlık dışı olduğunu ve saldırılarda masum insanların katledildiğini söyledi.


Ramazan ayında böyle bir saldırıya sessiz kalınmasının doğru olmadığını ve İsrail tarafından Gazze'ye yönelik gerçekleşen saldırıların son bulması gerektiğini ifade eden Coşkun, şöyle konuştu:


"İsrail'in mübarek ramazan ayında Gazze'ye yönelik başlattığı saldırılarda yüzlerce masum ve savunmasız insan katledildi, binlerce insan yaralandı. Bu saldırıların biran önce durdurulması gerekiyor. Bunun için de gerekli adımların atılmasını bekliyoruz. İsrail'in bu saldırısı, insanlık suçudur. İsrail, Gazze'ye yönelik bir haftadan beri başlatmış olduğu hava saldırılarını durdurmalı ve kara harekatını da kesinlikle başlatmamalıdır."


Suriye'de, Irak'ta, Afganistan'da ve birçok ülkede devam eden şiddetin de son bulmasını temenni ettiklerini aktaran Coşkun, silahlı çatışmaların barış ve istikrara ciddi zararlar verdiğini belirtti. - Bingöl

Kaynak: AA