İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Oğlak Yeme Yarışması Yapıldı

Son Güncelleme:

İzmir Enternasyonal Fuarı'nda oğlak yeme yarışması yapıldıİzmir Enternasyonal Fuarı'nda, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi tarafından Ankara Oğlağı'nı tanıtmak amacıyla oğlak eti yeme yarışması düzenlendi.

İzmir Enternasyonal Fuarı'nda oğlak yeme yarışması yapıldı


İzmir Enternasyonal Fuarı'nda, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi tarafından Ankara Oğlağı'nı tanıtmak amacıyla oğlak eti yeme yarışması düzenlendi.


Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Kültürpark içerisindeki yöresel yemekler alanında Ankara Oğlağı'nı tanıtmak amacıyla oğlak yeme yarışması düzenledi. Kurulan stantta İzmirlere oğlak eti ikram edildikten sonra 5 kişilik ekiplerden oluşan oğlak yeme takımları oluşturuldu. Basın mensuplarının da katıldığı yarışmaya 3 ekip katıldı. Yarışmada birinci olan takıma 500 Türk Lirası değerinde hediye çeki verildi.

Kaynak: DHA