Kadınlar derbisinde muhteşem son! Kazanan 89. dakikada belli oldu
Son Güncelleme:
Suwen Kadın Futbol Süper Ligi'nin 10. haftasındaki derbide Fenerbahçe arsaVev, Galatasaray'ı 89. dakikada Ece Türkoğlu'nun attığı golle 1-0 mağlup etti.
Suwen Kadın Futbol Süper Ligi'nin 10. haftasında Fenerbahçe arsaVev ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan mücadeleyi Fenerbahçe arsaVev, 1-0 kazandı.
ECE'DEN 3 PUANI GETİREN GOL
Zorlu derbide her iki takım da maç boyunca yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Mücadelede sessizliği Fenerbahçe bozdu. Mücadelenin 89. dakikasında sahneye çıkan Ece Türkoğlu, takımına 3 puanı getiren golü kaydetti.
ALTIN DEĞERİNDE GALİBİYET
Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe arsaVev, puanını 22'e yükselterek liderliğe yükselmeyi başardı. Ligde ilk kez kaybeden Galatasaray ise 21 puanda kaldı.