Kayserispor'dan Dört Oyuncu Ayrıldı

Son Güncelleme:

Sarı-kırmızılı ekipte, Zurab, Sinan Bolat, Ertuğrul Taşkıran ve Tziolis'in sözleşmeleri yenilenmedi.


Kayserispor, sözleşmeleri sona eren 4 futbolcuyla sözleşme yenilemeyerek, yollarını ayırma kararı aldı.


Spor Toto Süper Lig #39;i son sırada tamamlayarak, bir alt lige düşen sarı-kırmızılı ekipte, yeni sezon için kadro planlaması çalışmaları başladı.


Kayseri temsilcisinde 3 sezondur forma giyen Gürcü futbolcu Zurab Khizanishvili ile kiralık kaleciler Sinan Bolat, Ertuğrul Taşkıran ve Yunan orta saha oyuncu Alexandros Tziolis #39;in sözleşmelerinin yenilenmemesi kararlaştırıldı.


Kaleci Ertuğrul Taşkıran Fenerbahçe #39;den iki sezon önce kiralık olarak takıma katılırken, diğer kaleci Sinan Bolat ve Tziolis geçen sezonun devre arasında takıma kazandırılmıştı.


Kayserispor #39;da daha önce de Çek futbolcu Vanek takımdan ayrılmıştı.


Kaynak: Goal.Com