Makina Mühendisleri Odası'nda Seçime Doğru
Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Fazıl Canbulut, Makine Mühendisleri Odası (MMO) Kayseri Şube başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fazıl Canbulut, Makine Mühendisleri Odası (MMO) Kayseri Şube başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Canbulut, Makina Mühendisleri Odası toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, teknolojinin sürekli geliştiği, buna bağlı olarak da ürünlerin ve üretim teknolojilerinin her geçen gün farklılık gösterdiği, rekabetin bu değişim ve gelişimlere uyum sağlayamayanları acımasızca yok ettiği bir dünyada yaşandığını bildirdi.
Bunun yanı sıra değişime ve gelişime adapte olamayan toplumların diğerleri karşısında haklı davasını bile savunamadığını üzülerek izlemekte olduklarını belirten Canbulut, "Oda üyeleri olarak değişimin, gelişimin ve üretimin her noktasında faaliyet gösteren bir meslek grubuyuz. Toplumların tüm dinamikleri olarak kendimizi yenilemeliyiz ki ülkemiz ve bölgemiz gelişen dünya ile rekabet edebilsin" diye konuştu.
Canbulut, şunları kaydetti:
"Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi yönetim kurulu seçimlerinde oda yönetimine ekip arkadaşlarımla beraber aday olduğumu açıklıyorum. Bahsettiğimiz yapılanmayı tüm üyelerimizin desteği ile şeffaf, adil, katılımcı ve sürekli iyileşme anlayışı ile yönetmeye talibiz. Tüm meslektaşlarımı ve ortaya koyduğumuz vizyonu gerçekleştirmek için birlikte çaba göstermeye davet ediyorum."
Odaya, Sivas, Yozgat, Nevşehir, Kırşehir ve Erzincan bölgelerinin bağlı bulunduğunu hatırlatan Canbulut, toplam 2 bin 200 üyesi bulunan oda da seçimlerinin 22 Ocak Pazar günü yapılacağını sözlerine ekledi.
- KAYSERİ