Malatya'da depremzede gençler için kano etkinliği düzenlendi

Son Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da, depremzede gençler için kano etkinliği düzenlendi. Teknokent Konteyner Kent'te kalan 44 genç, Karakaya Baraj Gölü'ndeki etkinliğe katıldı. Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, depremden etkilenen gençlere psikolojik destek amaçlı düzenledikleri etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Depremzede gençler, kano etkinliğinin kendileri için farklı bir deneyim olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Programa İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Altın, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kale Belediye Başkanı Murat Koca ve Kale Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Celal Genç de katıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da depremzede gençler için kano etkinliği düzenlendi.

Karakaya Baraj Gölü'ndeki etkinliğe Teknokent Konteyner Kent'te kalan 44 genç katıldı.

Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, depremden etkilenen gençlere psikolojik destek amaçlı düzenledikleri etkinliklerin süreceğini belirtti.

Depremzede gençler de kano etkinliğinin kendileri için farklı bir deneyim olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Programa İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Altın, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kale Belediye Başkanı Murat Koca, Kale Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Celal Genç de katıldı.

Kaynak: AA