Malatya'da İnönü Heykeli Önünde Basın Açıklaması

Son Güncelleme:

Türkiye Değişim Hareketi Malatya İl Başkanlığı'ndan Üyeler, İnönü Heykeli Önünde Basın Açıklaması Yaparak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Kınadı

Türkiye Değişim Hareketi Malatya İl Başkanlığı'ndan üyeler, İnönü heykeli önünde basın açıklaması yaparak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kınadı.

İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde bulunan İsmet İnönü heykelinin önünde toplanan il başkanlığı üyeleri adına basın açıklaması yapan Türkiye Değişim Hareketi İl Başkanı Yusuf Sürücü, birinci ve ikinci dünya savaşlarının komutanı İsmet İnönü'nün Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ten sonra gelen ikinci adam olduğunu ifade etti.

Sürücü, 'İnönü, gerçek anlamda kendisi için bir şey yapmamıştır. Ne yaptıysa ülkesi, insanı ve dünya barışı için yapmıştır.' dedi.

Yapılan basın açıklamasının ardından toplanan grup dağıldı.

(ENS-İRE) - MALATYA

Kaynak: AA