Moder 5'nci Otomotiv Güz Şenliği Başladı
Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği tarafından bu yıl 5'ncisi organize edilen Otomotiv Güz Şenliği Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu'nun katıldığı törenle başladı.
Forum Mersin AVM'deki törende vatandaşlarımızla yakından ilgilenen Valimiz, yaptığı konuşmasında şenliğin 29 Ekim tarihinde açılmasının büyük önem taşıdığını söyledi. Ülkemiz ve milletimizin yok edilmek istendiğini, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde ülkemizin etkin ve güçlü olarak bugünlere geldiğine işaret eden Valimiz, "Bugün ülkemiz dünyanın en önemli üretim merkezlerinden biri haline gelmiştir. Türkiye, Cumhuriyetimizin 100'ncü kuruluş yıldönümü olan 2023 yılında dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasına girmeyi gündemine almıştır. Dünya çapındaki projeler ülkemiz için günlük konuşulan konular haline gelmiştir. Öte yandan Mersin ekonomisi büyüyor, Türkiye gelişiyor. Bini aşkın Mersinli vatandaşımıza istihdam sağlayan MODER, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sunan bir oluşumdur. MODER 2012 yılı Ekim ayında ulaştığı net satış farkını 2013 yılı Ekim ayı içerisinde yüzde 12 oranına çıkarmıştır" dedi.
MODER Yönetim Kurulu Üyelerinin tanıtım filmi için tulum ve çekiçlerle kamera karşısına geçtiği MODER Tanıtım Filmi'ni de izleyen Valimiz, "İşin sahibi olmak milletin ve işinin hizmetçisi olmaktır. Eğer millete hizmet etmek istiyorsak, gün gelecek hepimiz milletimizin istediği alanda ve noktada tulumu giyeceğiz, çekici alacağız. Milletimizin ihtiyacı neyse onun yanında olacağız. Başarının sırrı budur. İşinin hizmetçisi olan gönüllerin efendisi olur" ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından şenliğe katkı sunan firma temsilcilerine plaketleri Valimiz tarafından verilirken, törende MODER Başkanı Veli Doğan tarafından Valimize bir plaket takdim edildi. Tören MODER 5'nci Otomotiv Güz Şenliği'nin açılış kurdelesinin kesilmesi ve otomotiv stantlarının gezilmesinin ardından sona erdi.