Öğrencilerin Diploma Heyecanına Başkan Burhan Sakallı da Ortak Oldu
Son Güncelleme:
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Atatürk Lisesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde gençleri yalnız bırakmadı.
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Atatürk Lisesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde gençleri yalnız bırakmadı.
Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Başkan Sakallı'nın, 'Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhitin Adıyaman ile birlikte katıldığı mezuniyet töreninde gençlerin heyecanına ortak olduğu belirtildi. Açıklamada "Başkan Sakallı, mezun olan öğrencilere diplomalarını takdim etti. Mezuniyet törenine katılan velilerinde büyük ilgi ile karşıladığı Başkan Sakallı, öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi" ifadeleri kullanıldı.
Programın, okul zilinin mezun öğrenciler için sembolik olarak son kez çalması ve geleneksel kep atma töreni ile sona erdiği bildirildi. - ESKİŞEHİR
Kaynak: İHA