Şehitler İçin Yürüdüler
PKK'nın hain saldırılarında 4 askerimizin daha şehit düşmesi Trabzon'da da büyük üzüntü yaradı.
Bölücü terör örgütü PKK'nın güvenlik güçlerine yönelik saldırılarında 4 askerimizin daha şehit düşmesi Trabzon'da da büyük üzüntü yaradı. Şehitler için düzenlenen yürüyüşle PKK terör örgütü lanetlendi. Atapark mevkiinde toplanan yaklaşık 30 genç, Türk bayrakları ile yürüyerek, güvenlik güçlerine yönelik saldırıları kınadı. "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı atan grup, Atatürk alanına kadar devam eden yürüyüşte, "Trabzon uyuma, şehidine sahip çık" , "Ne mutlu Türküm diyene" , "Vatan sana canım feda", "Tek vatan, tek bayrak, tek Türkiye" gibi sloganlar attılar.
Çevredeki vatandaşlar da, yürüyen gruba zaman zaman alkış ve ıslıklarla eşlik etti. Grup adına basın açıklaması yapan Faruk Karadeniz, saldırıları kin, nefret ve şiddetle kınadıklarını belirterek, "Bu gidişat hayra değildir. Hiç kimse suskunluğumuzu gaflet sanmasın. Türk milletinin şanlı tarihi, vatan sevmedeki ustalığı, rüştünü ispatlamış şehitlerle doludur. Teselli olmaya kimsenin gücü kalmamıştır. Trabzon kendisine gelecek sırayı sabırsızlıkla beklemektedir. Ya bu kanı durdurun ya millet durduracak" dedi.
Atatürk alanına gelen grup daha sonra şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ve okunan istiklal marşının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.