Silopi'de Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Son Güncelleme:

Silopi'de Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında vergi rekortmenleri plaketle ödüllendirildi.

Silopi'de Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında vergi rekortmenleri plaketle ödüllendirildi.


Grand Otel'de düzenlenen etkinlikte konuşan İl Defterdarı Murtaza Kamar, Vergi Haftası dolayısıyla sivil toplum kuruluşları ile mesleki kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, bu ziyaretlerde verginin önemi ile vergi mevzuatına ilişkin görüş alış erişinde bulunulduğunu söyledi.


Kamar, ilde vergi rekortmeni olan mükellefleri kutladığını belirterek,


"Ayrıca vergi rekortmeni olmasa da yatırım yapan, istihdam yaratan, vergisini ödeyen tüm mükelleflerimizi kutluyor, vergisini zamanında ödeyen, bildirimlerini zamanında yapan tüm mükelleflere teşekkür ediyoruz" dedi.


Konuşmaların ardından ilçede en çok vergiyi veren mükellefler plaketlerini, Kaymakam Suat Demirci, Gümrük Saymanlık Müdürü Mehmet Şerif Aygur'un elinden aldı.


Etkinliğe, Silopi Vergi dairesi Müdürü Hakan Albaklı, kurum müdürleri, daire amirleri ile vergi dairesi personeli ve vatandaşlar katıldı.


Muhabir: Mehmet Demirhan/ Sema Kaplan


Yayıncı: Necdet Doğruyol - ŞIRNAK

Kaynak: AA