Sivas'ı Tanıtmak İçin İkinci Kez Türkiye Turuna Çıktı

Son Güncelleme:

Sivas'a özgü çeşitli süs eşyaları ve posterler bulunan karavanıyla ilini tanıtan Mehmet Şeker, ikinci kez Türkiye turuna çıktı.

Sivas'a özgü çeşitli süs eşyaları ve posterler bulunan karavanıyla ilini tanıtan Mehmet Şeker, ikinci kez Türkiye turuna çıktı.


Gurbetçi emekli işçi Mehmet Şeker, tanıtım turu çerçevesinde Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine geldi.


Şeker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun yıllar Almanya'da işçi olarak çalıştığını belirterek, çok sevdiği memleketi Sivas'ı tanıtmak için ikinci kez yollara düştüğünü söyledi.


Her gittiği yerde özellikle de yurt dışı gezilerinde vatandaşların kendisine ve karavanına yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan Şeker, "Almanya'da farklı model ve markalarda çok sayıda araç kullandım ama hayal ettiğim karavan buydu. Sivas'ın en güzel yerlerinin fotoğraflarını ve ilimize özgü otantik eşyaları karavana doldurarak yola çıktım. Bu güne kadar Türkiye'yi ve sayısız Avrupa ülkesini gezdim. Kıbrıs'ı da gezdim. Şimdi ikinci kez Türkiye turuna çıktım" dedi.


Muhabir: Yunus Taştan/ Özcan Güney


Yayıncı: Mustafa Yıldız - YOZGAT

Kaynak: AA