Taksiciyi Gasp Ettiler

Son Güncelleme:

Mersin'de kimliği belirsiz 2 kişi, müşteri gibi bindikleri taksinin sürücüsünü gasp ettikten sonra bagaja kilitleyerek kaçtı.

Mersin'de kimliği belirsiz 2 kişi, müşteri gibi bindikleri taksinin sürücüsünü gasp ettikten sonra bagaja kilitleyerek kaçtı.


İddiaya göre, merkez Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi'nde bulunan taksi durağına gelen kimliği belirsiz 2 kişi, durakta bekleyen taksici Kemal Savran'dan (40) kendilerini Camili köyüne götürmesini istediler. 33 T 1049 plakalı ticari taksiye müşteri gibi binen şahıslar, yaklaşık 15 kilometre ilerde taksici Kemal Savran'ın boğazına bıçak dayayarak aracı durdurmasını istediler. Saldırganlar daha sonra taksicinin cebindeki 150 lira para ve cep telefonunu gasp ettiler. Ardından gasp ettikleri sürücüyü


bagaja kilitleyerek bir süre taksiyle gezdiler. İki gaspçı daha sonra Mevlana Mahallesi'ne geldiklerinde, aracı durdurarak taksiciyi bagajdan çıkarıp aracını teslim etti. Sürücüyü polise haber vermemeleri konusunda tehdit eden gaspçılar, daha sonra olay yerinden uzaklaştılar.


Yaşadığı olayın şokunu atlattıktan sonra çalıştığı taksi durağına gelen ve polisi arayıp eşkal veren 2 çocuk babası Kelam Savran, şikayetçi oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, araçta incelemesi yaptı. Hayatta olduğuna şükreden Savran, iki kişi olduğunu belirttiği saldırganlardan birinin aracın arka koltuğun oturduğunu ifade ederek, "Arkadaki şahıs köyün girişinde narenciye bahçesinin kenarında bir anda boğazıma bıçak dayayıp aracı sağa çekmemi istedi. Daha sonra üzerimdeki 150 lira


paramı ve telefonumu gasp ettikten sonra araçtan indirerek bagaja kilitlediler. Bu sırada kesinlikle beni öldüreceklerini düşünmüştüm. Bir süre gezdirdikten sonra serbest bıraktılar" dedi.


Polis, taksiciyi gasp eden zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. - MERSİN

Kaynak: İHA