TBMM ile Gazi Üniversitesi Arasında Eğitim İşbirliği

Son Güncelleme:

TBMM ile Gazi Üniversitesi Rektörlüğü arasında eğitim ve Araştırma faaliyetlerinde işbirliği protokolü yarın imzalanacak.

TBMM ile Gazi Üniversitesi Rektörlüğü arasında eğitim ve Araştırma faaliyetlerinde işbirliği protokolü yarın imzalanacak.


Gazi Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, rektörlüğün senato salonunda yapılacak imza törenine, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in de katılacağı bildirildi.


Protokol ile milletvekillerine, TBMM personeline, milletvekili danışmanlarına ve yardımcı personele Gazi Üniversitesi yasama Enstitüsünde veya üniversite bünyesindeki diğer birimlerde verilecek eğitim programlarına ve araştırma faaliyetlerine dair işbirliği kurma ve geliştirmeye dair ilke, esas ve yükümlülükleri belirleme amaçlanıyor.


Protokol, TBMM Genel Sekreterliği tarafından belirlenen ihtiyaç doğrultusunda oluşturulacak lisansüstü öğretim, kurs, sertifika programı ve benzer adlar altında yapılacak eğitim programlarını ve yine TBMM tarafından ihtiyaç duyulan alanlarda yapılacak araştırma ve yayın faaliyetlerini kapsıyor.


- ANKARA

Kaynak: AA