Uygulamayı yükle! YÜKLE

Travestinin Evindeki Çifte Cinayete 25 Yıl Hapis

Son Güncelleme:

Bursa'da Bir Travestinin Evinde, Kendisine Sarkıntılık Yaptıkları İddia Edilen 2 Kişiyi Bıçaklayarak Öldürdüğü İddia Edilen Sanık 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı.

Bursa'da bir travestinin evinde, kendisine sarkıntılık yaptıkları iddia edilen 2 kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanık 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.


Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "iki kişiyi öldürmek" suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırılan İ.E. ile delilleri karattığı iddiasıyla 5 ay hapis cezasına çarptırılan T.S.'nin cezası, Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından bozuldu. 3 yıl önce İntizam Mahallesi'nde oturan 'Defne' lakaplı Selçuk Y.'nin evinde, Hakan Kaçak ve Ergün Beyaz'ı öldürdüğü iddia edilen İ.E., haklarındaki iddiaları kabul etmeyerek suçsuz olduğunu söyledi. Mahkeme sanık İ.E.'yi, "2 kişiyi öldürmek" suçundan yine 25 yıl hapis cezasına çarptırdı. Diğer tutuksuz sanık T.S.'ye ise delilleri karartmak suçundan 5 ay hapis ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet suçundan da beraat verildi.


(OSM-İHS-ÖZ-Y)

Kaynak: İHA