Türk Devletleri Teşkilatı Tarım Bakanları Toplantısı Azerbaycan'da Gerçekleştirilecek

Son Güncelleme:

Türk Devletleri Teşkilatı Tarım Bakanları toplantısı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın da katılımıyla Azerbaycan'da gerçekleştirilecek. Bakü'de 2 gün sürecek olan toplantılarda tarımın geleceği ve iş birliği ele alınacak. Ayrıca, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşmesi de bekleniyor.

Türk Devletleri Teşkilatı Tarım Bakanları toplantısı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın da katılımıyla Azerbaycan'da gerçekleştirilecek.

Türk Devletleri Teşkilatı Tarım Konulu 2. Bakanlar toplantısı ve 2. Türk Agro İş Forumu Bakanlar/Heyet Başkanları toplantısı, Bakü'de 2 gün sürecek. Yarın başlayacak toplantılarda tarımın geleceği ve iş birliği ele alınacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın toplantılar kapsamında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşmesi de bekleniyor.

Kaynak: DHA