Türkiye Kadın Din Görevlileri Hafızlık Final Yarışması
Amasya'da 30 Haziran'da düzenlenecek yarışmaya bölge birincileri katılıcak
Diyanet İşyeri Başkanlığınca düzenlenen Türkiye Kadın Din Görevlileri Hafızlık Final Yarışması'nın 30 Haziran Pazar günü Amasya'da gerçekleşeceği bildirildi.
Amasya Müftülüğünden edinilen bilgiye göre, Fatih Sultan Mehmet Cami'nde gerçekleşecek Türkiye Kadın Din Görevlileri Hafızlık Final Yarışması'na bölgelerinde birinci olmuş yarışmacıların katılcağı öğrenildi.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları kapsamında belli bir takvim çerçevesinde ilçe, il ve bölge yarışmaları sonucunda birinci olan yarışmacıların finallere katılmaya hak kazandığı belirtildi.
Yarışmalarda dereceye giren yarışmacıların ödüllerinin, 01 Ekim 2013 tarihinde yapılacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası açılış merasiminde protokol huzurunda verileceği öğrenildi. - Amasya