Ünlü Yönetmen Basri Tokgöz' den 'Biz Bize Yeteriz Türkiye'm kampanyasına destek!
İnternet medya platformlarında ürettiği video içerikleri ve paylaşımları ile yüzbinlerce kişi tarafından takip edilen Basri Tokgöz, "Biz Bize Yeteriz Türkiye'm" kampanyasına bağışta bulunarak destek verdi.
Basri Tokgöz, Korona virüs sürecinde Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiye'm" kampanyasına bağışta bulundu. Türkiye ve dünya genelinde 1 milyonun üzerinde takipçiye sahip olan Basri Tokgöz, örnek davranışları ile genç kitlenin idolü haline geldi. Sosyal yardımlaşma ve hayır projelerinde öncülük yapan Tokgöz, korona sürecinde ekonomik sorunları düzeltmek için başlatılan Biz Bize Yeteriz Türkiye'm kampanyasını sonuna kadar desteklediğini ve önemli derece yerinde ve zamanında olduğunu ifade etti. Ayrıca yeni egitim ögretim döneminde üniversiteli gençlere ''her akşam yemek'' adlı bir proje çalışması yapan Basri Tokgöz bu sayede her akşam ihtiyacı olan bir ögrenci evine yemek gönderme içerikli bir projeyi başlattığını duyurdu.
Pandemi sebebiyle ev den dışarıya çıkmadığını ve yeni hayır ve iyilik projeleri tasarladığını anlatan Tokgöz, bu süreçte projeler için fazlasıyla hazırlık yapma fırsatı bulduğunu belirtti. Tokgöz, pandemi bittiği an birçok güzel projeyi hayata geçireceğini duyurdu.