Üstsüz Video Atan Yereli'ye İlk Destek Meslektaşından Geldi
Son Güncelleme:
Attığı üstsüz video ile tüm tepkileri üzerine çeken Serel Yereli'ye, ilk destek Bodrum Masalı'nda beraber rol aldığı Serhan Onat'tan geldi. Onat, üstsüz çektirdiği fotoğrafı, "Serel Yereli'nin askerleriyiz" notuyla paylaştı.
Bodrum Masalı'nın Alara'sı Serel Yerel, tatil için gittiği İtalya'nın Milano kentinde sıcaktan bunalınca yarı çıplak çimlere uzandı. Bu anları Instagram hesabından paylaşan oyuncu, tüm tepkileri üzerine çekti. Birçok ünlünün tepkisini çeken Yereli'ye, ilk destek rol arkadaşı Serhan Onat'tan geldi.
"SOYUNDUM KİMSEDE BAKMADI"
Serhan Onat, Bodrum Masalı'nda birlikte oynadığı meslektaşı Yereli'ye destek oldu. Amerika'da tatil yapan Onat, üstsüz fotoğrafını, "Amerika çok sıcaktı, soyundum. Kimse de dönüp bir şey demedi. Oh Özgürlük. Serel Yereli'nin askerleriyiz" notuyla paylaştı.
Onat ile Yereli'nin dizinin çekildiği dönemlerde sevgili oldukları iddia edilmişti.