Yöneticiler İsyanda: Artık Rijkaard'ı Göndersek de Birşey Değişmez

Son Güncelleme:

Galatasaraylı Yöneticiler İsyanda: Artık Rijkaard'ı Göndersek de Birşey Değişmez "Bu Seneyi Kaybettik"

"BU SENEYİ KAYBETTİK"


"BİZİ BU SAATTEN SONRA FATİH TERİM BİLE KURTARAMAZ"


"ARDA YOK, BAROS TA SAKATLANDI... FENERBAHÇE MAÇINI DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM"


"YANLIŞLARA YANLIŞ EKLEDİK; MİSİMOVİÇ YANLIŞ TRANSFER"


"LORİK CANA, PİNO BUNLAR KOMEDİ"


"HASTA KEWELL İLE BOŞ YERE MUKAVELE YENİLEDİK"


G.Saray'ın mabedi Ali Sami Yen'de Ankaragücü'nden 4 gol yiyerek yenilmesi artık bardağı taşırdı. Önce maçın 2. yarısında sarı kırmızılı taraftarlar isyan etti ve sırasıyla Rijkaard, Başkan Adnan Polat, yönetim ve Adnan Sezgin'in istifasını istedi. G.Saray'daki isyan sadece taraftarın isyanı ile kısıtlı değil. Yöneticiler içinde de isyan edenler var. Ancak başkan Adnan Polat'a olan saygılarından açıkca konuşmuyorlar.


G.SARAYLI BİR YÖNETİCİ KONUŞUYOR. BAŞKAN ADNAN POLAT'TAN ÇEKİNİYOR VE EKLİYOR İSMİMİ SAKIN KULLANMA !..


VE BİR BİR PATLATIYOR FLAŞ SÖZLERİ...


İşte o isyan edenlerden birinin konuşmaları: "Rijkaard ile yolumuzu ayırabiliriz. Ama gerçek şu ki artık geç kaldık. Şimdi Rijkaard'ı göndersek bile ne değişir ki? Bu sezonu kaybettik. Bu saatten sonra belki Fatih Terim bu takımı biraz toparlar ama o bile gelse bu sezon, bu futbolcularla şampiyon olamayız.


Her yanımız dökülüyor. Kalemizde güveneceğimiz bir filebekçisi yok. Misimoviç ne öyle? Elano varken, niye transfer ettik ki? Adam yürüyen bir 10 numara. Rijkaard'ın sistemine uyacak bir adam değil. Arda olmayınca rakip kaleye gidemiyoruz. Misimoviç, yürüyor, Pino zaten bir fiyasko.


MİSİMOVİÇ'İ, RİJKAARD İSTEMEDİ


Bütün yük Ayhan ile Mustafa Sarp'a kalmış. Bu iki adam G.Saray'ı kurtaracaksa zaten vah bizim halimize.


Misimoviç'i Rijkaard istemedi. Allah var Adnan Sezgin de almayalım başkan dedi. Ama başkan ısrar etti Misimoviç'i alın diye, işte size Misimoviç.


Baros ve Arda'dan başka içimi açan tek bir futbolcu yok. Bu İnsua ne? Hakan Balta'yı stoper oynatmak uğruna İnsua'yı transfer ettik. Adam daha defansta nerede duracağını bilmiyor.


Lorik Cana geldiğinden beri sürekli sakatlanıyor. Geçen bir antrenmanı izledim. Adamın koşusu bile bir tuhaf, sanki dizinde kronik sakatlığı var gibi.


KEWELL'DA BİLE BİLE LADES OLDUK


Harry Kewell'ın hastalığını biliyoruz. Bile bile sözleşme yeniledik. İşte Arda yok kolumuz kanadımız kırık; bir bakıyorsunuz Ankaragücü maçı öncesinde son antrenmanda Kewell yine sakatlandı ve maça bir geldik ki Keweell kadrodan çıkarılmış. Birkaç taraftar istedi diye hasta Kewell'e bel bağlanır mı?


FENERBAHÇE MAÇINI DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM


Baros'un sakatlığı daha da canımı sıktı. Fenerbahçe maçında Baros oynamazsa zaten Arda'da yok valla Allah yardımcımız olsun. Fenerbahçe maçını düşünmek bile istemiyorum.


Ankaragücü'nün attığı gollere bak. Defans dökülüyor. Rijkaard, Servet'i bitirdi zaten. Adam bir de maskeyle sakat sakat çıktı, defans tam bir facia oldu. Şampiyonluktan vazgeçtim, gelecek sene Avrupa Kupası'na katılamayacağız. Yeni stadımıza gideceğiz sene tam bir facia içindeyiz. Allah yardımcımız olsun."


Kadir ÇETİNÇALI - İstanbul - DHA


.:İLGİLİ HABERLER:.

Kaynak: DHA