HDP önündeki eylemde 31'inci gün; aile sayısı 51 oldu (2)AVRUPA KONSEYİ HEYETİ, HDP ÖNÜNDEKİ AİLELERLE GÖRÜŞTÜAvrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Türkiye Eş Raportörleri Jacob Wienen, Yoomi Renström ve Stephanie Poirel, Diyarbakır'da HDP il binası önünde oturma eylemi...
Öğrenciler, U-Maker Fest'te geleceğin projelerini yarıştırdıANKARA - Uğur Okulları öğrencileri derslerinde öğrendikleri bilgileri hayata geçirerek robotik, oyun tasarımı ve 3D tasarım alanlarında yarıştığı U-Maker Fest, Uğur Okulları Ankara Yaşamkent Kampüsü'nde gerçekleştirildi.
Hukuken kayyumun bağımsız isimlerden oluşması gerekiyor. Koza İpek Holding'e atanan kayyumlar arasında Sabah ve ATV'nin eski yöneticileriyle AK Parti bağlantılı isimler var.
Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Nevzat Teker, avukatın yargının kurucu unsuru olan bağımsız savunmayı temsil ettiğini söyledi.
Demokrat Parti(DP) Genel Sekreteri Muhtar Mahramlı, Tekirdağ'ın Muratlı ilçesini ziyaret ederek partililerle buluştu.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 2013-2014 akademik yılı açılış töreni Rektör Prof.Dr.Osman Şimşek'in rektörlük binası önünde Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile başladı.
2013 yılı Adli Yıl açılışı, Tekirdağ Barosu ve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen tören ile gerçekleştirilirken, Vali Vekili Bekir Sıtkı Kocakundakçı, Yelken Kulüp de akşam düzenlenen "Adli Yıl" açılış resepsiyonuna katıldı.
Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç, 2013-2014 Adli Yılın açılışı dolayısıyla Yelken Kulüp'te düzenlenen açılış kokteyline katıldı.
2013 yılı adli yıl açılışı, Tekirdağ Barosu ve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen tören ile gerçekleştirilirken, Vali Vekili Bekir Sıtkı Kocakundakçı, Yelken Kulüp de akşam düzenlenen Adli Yıl açılış resepsiyonuna katıldı.
Tekirdağ'da iftara katılan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr.Metin Feyzioğlu, yemeğe çağrılan imam gelmeyince iftar sonrası duayı kendisi yaptırdı.
Jandarma Teşkilatı'nın 174.kuruluş yıldönümü kutlamaları münasebeti ile Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı'nda bir tören düzenlendi.
Tekirdağ Barosu'na kayıtlı avukatlar Çağlayan Adliyesi'nde gözaltına alınan meslektaşlarına destek vermek için adliye önünde toplandı.
Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı Av.