DP Genel Sekreteri Mahramlı: "Muratlı İçin Umutlarımız Çok Yüksek" - Son Dakika
Yerel

DP Genel Sekreteri Mahramlı: "Muratlı İçin Umutlarımız Çok Yüksek"

DP Genel Sekreteri Mahramlı: "Muratlı İçin Umutlarımız Çok Yüksek"

Demokrat Parti(DP) Genel Sekreteri Muhtar Mahramlı, Tekirdağ'ın Muratlı ilçesini ziyaret ederek partililerle buluştu.

12.02.2014 16:46

Demokrat Parti(DP) Genel Sekreteri Muhtar Mahramlı, Tekirdağ'ın Muratlı ilçesini ziyaret ederek partililerle buluştu.

Partilerinin yaptıkları araştırma ve aldığı duyumlara göre Muratlı, Hayrabolu ve Malkara'da seçim kazanma ihtimallerinin çok yüksek olduğu ifade eden Mahramlı; "Özellikle Muratlı'da partimiz seçimi kazanacak, kesin gözüyle bakıyoruz" dedi. Mahramlı, DP Muratlı İlçe Teşkilatı'nda kalabalık gençleri görünce 1983'deki Doğru Yol'un kurucularını anımsadığını dile getirerek "Bu genç ve çalışkan kardeşlerimizle tanışmaktan çok memnun oldum. Onları 1983'de doğru yolun kurucuları gibi görüyorum" ifadelerini kullandı.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın seçimlere kadar Muratlı'yı ziyaret edeceği müjdesini veren Mahramlı, "Özellikle Ethem Gümüş değerli bir kardeşimiz. Biz genel merkez olarak maddi manevi her yönden kendisinin arkasındayız" diyerek sözlerine son verdi.

DP Merkez Karar Kurulu Üyesi tecrübeli siyasetçi Mustafa Özen ise, Muratlı'da Ethem Gümüş adaylığında DP Muratlı Belediye Başkanlığı'nı 'Bu Sefer Tamam' sloganıyla almak istediklerini ifade etti. Özen; "Ethem Gümüş'e halk tarafından büyük destek var. Merkez sağ seçmenin bundan sonra gerçek kaynak olan Demokrat Parti'ye yöneleceğinden de eminiz. Halkımızın DP belediyeciliğinin ne olduğunu görmesi gerekiyor. Tabi bu söylemlerimizin tek dayanağı kadirşinas halkımızdır. Halkımızın DP'ye ve Ethem Gümüş'e olan güven ve teveccühüdür" diye konuştu.

CHP'lilerin 'Biz ceketimizi koysak seçimi alırız' mantığıyla hareket ettiklerini beyan eden Özen, "CHP'lilere soruyorum; 1977'den bu yana Muratlı'da hiç belediye başkanlığı seçimi kazandılar mı? dedi.

AK Parti'nin Trakya'da seçim kazanma şansının olmadığını iddia eden Özen, seçim yarışında AK Parti'yi alternatif olarak görmediklerini söyledi. Özen; "Şimdiye kadar AKP'ye oy veren merkez sağ seçmen artık daha bilinçli. Partimiz bu seçim olması gereken yere gelecektir. Bu düşüncelerle tüm CHP ve AKP'ye oy veren vatandaşlarımızın bu dönem DP'ye seçim kazandıracağına inanıyoruz" diyerek sözlerine son verdi.

Öte yandan, DP MKK Üyesi Mustafa Özen'in yanı sıra; DP Tekirdağ İl Başkanı Av. Nevzat Teker, DP Muratlı Belediye Başkan Adayı Ethem Gümüş, DP İlçe Başkanı Tolga Kaya ve partililer toplantıda hazır bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DP Genel Sekreteri Mahramlı: 'Muratlı İçin Umutlarımız Çok Yüksek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement