Asus Anneler Günü'nü Eğlenceli Bir Etkinlikle Kutluyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Asus Anneler Günü'nü Eğlenceli Bir Etkinlikle Kutluyor

Asus Anneler Günü\'nü Eğlenceli Bir Etkinlikle Kutluyor

Bu Anneler Günü, ASUS Fonepad 7 etkinliği ile çok renkli geçecek!

09.05.2014 17:00

Bu Anneler Günü, ASUS Fonepad 7 etkinliği ile çok renkli geçecek! 9-10-11 Mayıs tarihleri arasında Bağdat Caddesi'ndeki Vatan Bilgisayar önünde düzenlenecek Anneler Günü etkinliğinde ASUS ekibi cadde boyunca ginger araçlarıyla gezerek vatandaşları standa davet edecek. ASUS telefon kulubesinde Fonepad 7 ile düzenlenen soru-cevap yarışmasına katılanlardan annesini en iyi tanıyanlar hediyeler kazanacak!

ASUS bu özel etkinliğe anneleriyle birlikte katılanların fotoğraflarını çekerek, Fonepad 7 magnet çerçevesinde onlara hediye edecek. Annesi uzakta olan ve onlara fotoğraflarını göndermek isteyenler de bunları kartpostal olarak bastırıp ASUS posta kutusuna atarak annelerine ulaşmasını sağlayabilecek.

ASUS'un 3 günlük etkinliğinde her gün sonunda belirlenen bir kazanan sürpriz hediyeler kazanacak. Ayrıca Fonepad 7 ile yapılan soru-cevap yarışmasında 5 sorunun 5'ini de bilenlere sürpriz indirimler hediye edilecek.

Hem tablet hem telefon olarak kullanılabilen uygun fiyatlı ASUS Fonepad 7 bu anneler gününde farklı ve işlevsel bir hediye almak isteyenler için ideal!

Akıllı telefonu tabletle buluşturan cihaz: ASUS Fonepad 7

ASUS Fonepad 7, telefon ve tablet özelliklerini uygun fiyattan ödün vermeden, tek bir cihazda buluşturuyor ve anneleri teknoloji kalabalığından kurtarıyor. Anneler Fonepad 7 ile sesli görüşme ve diğer iletişim ihtiyaçlarını karşılamaya ek olarak, büyük ve keskin ekran sayesinde e-kitap okuyabiliyor ve hatta çocuğuyla beraber Android dünyasındaki yüz binlerce oyun ve uygulamanın tadına varabiliyor. ASUS Fonepad 7, çift hoparlörlü ses sistemi ile film izlemek isteyenler için de son derece ideal. 10.5 mm kalınlığı ve 328 gram ağırlığı ile rahatça taşınabilen ASUS Fonepad 7, GPS ve Glonass özellikleriyle yaya veya araç durumu fark etmeksizin, tüm seyahatler boyunca yol bilgisayarı olarak da eşlik edebiliyor ve annelerin trafikte dahi yaşamına kolaylık kazandırmayı başarıyor.

ASUS Fonepad 7'nin yetenekleri elbette bu kadarla sınırlı değil. 1.2 MP çözünürlükte ön kamera, yüksek kalitede görüntülü görüşmeler yapmanızı sağlarken, 5.0 MP çözünürlükteki arka kamera, 100 karelik çekim modu desteği ile yaşadığınız anı en iyi şekilde ölümsüzleştirmenizi kolaylaştırıyor. Kameranın 1080p video kaydı ise ek bir video kamera gereksinimini ortadan kaldırıyor. Zengin ve şaşırtıcı özelliklerine rağmen ASUS Fonepad 7'nin 840 saatlik bekleme ve 28 saatlik konuşma süresi ise günümüzün sıkça karşılaşılan şarj sorunlarının geride kalmasını sağlıyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Asus Anneler Günü'nü Eğlenceli Bir Etkinlikle Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement