Ideasoft ve Guvenrehberi.com İş Ortağı Oldu - Son Dakika
Basın Bültenleri

Ideasoft ve Guvenrehberi.com İş Ortağı Oldu

Ideasoft ve Guvenrehberi.com İş Ortağı Oldu

İşletmelere e-ticaret yazılımı ve alt yapısı sunan IdeaSoft ile online mağazaların sistemlerine entegre olarak alışveriş yapan müşterilerden değerlendirmeler toplayan Guvenrehberi.com önemli bir iş ortaklığına imza attı.

12.02.2014 18:00

İşletmelere e-ticaret yazılımı ve alt yapısı sunan IdeaSoft ile online mağazaların sistemlerine entegre olarak alışveriş yapan müşterilerden değerlendirmeler toplayan Guvenrehberi.com önemli bir iş ortaklığına imza attı. Yapılan ortaklık çerçevesinde IdeaSoft müşterileri Guvenrehberi.com hizmetlerinden avantajlı olarak faydalanabilecek.

Türkiye pazarına 2013 yılı sonunda Aslanoba Capital'den aldığı yatırımla giren Guvenrehberi.com, mağazalar için güvenilirlik ve müşteri memnuniyeti referansı oluşturma özelliği taşıyor. Güvenilir Online Mağaza Sertifika Programlarıyla güven ortamı yaratarak online alışverişten uzak duran tüketicileri sektöre çekmeyi ve Türkiye e-ticaret pastasını büyütmeyi hedefliyor.

IdeaSoft yönetici ortağı Fatih Çalışkan gerçekleştirdikleri iş ortaklığı ile ilgili şunları söylüyor;

"IdeaSoft olarak müşterilerimize e-ticaret çözümleri üretmenin yanı sıra e-ticaret yapan işletmelerin ihtiyaç duyduğu farklı konularda özel fırsatlardan faydalanabilecekleri iş ortaklıkları gerçekleştiriyoruz. İnternette alışveriş yapan kullanıcıların önemli bir çoğunluğu başta yakınları ve arkadaşları olmak üzere başkalarından aldıkları tavsiyelere önem veriyor. Guvenrehberi'nde yer alan gerçek kullanıcı değerlendirmeleri, müşteri memnuniyetini sağlayan e-ticaret şirketlerinin satışlarını artırma potansiyeline sahip."

Guvenrehberi.com yöneticisi Onur Onat ise şunları söylüyor;

"Türkiye'de olmayan bir platformu hayata geçirerek, tüketicilerin ve firmaların gerçek kullanıcı yorumuna ulaşmak konusundaki açığını kapatmayı hedefliyoruz. Türkiye'de hazır e-ticaret çözümleri konusunda lider altyapı sağlayıcısı ile çalışmaktan ve gerçekleştirdiğimiz iş ortaklıklığından memnunuz."

Online değerlendirmelerin tüketicilerin internette satın alma kararlarını belirleyen bir unsur haline geldiği günümüzde, dünyadaki tüketicilerin %70'i online tüketici değerlendirmelerine güveniyor ve bu oran her yıl yaklaşık %15 yükseliyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Ideasoft ve Guvenrehberi.com İş Ortağı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement